Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

Inwerkweekend 2013

UTRECHT,
29 september 2013

Tijdens het weekend van 27 tot en met 29 september heeft in Overasselt het jaarlijkse inwerkweekend van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) plaatsgevonden. In het weekend was er tijd voor leden van lidorganisaties om in diverse settings elkaar te leren kennen en informatie uit te wisselen over medezeggenschap.

De workshops die werden aangeboden waren verschillend van aard. Zo waren er informatieve workshops over bekostiging en de WHW en daarnaast ook persoonlijkheid workshops zoals timemanagement en effectief vergaderen.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

Terri van der Velden - 06 515 165 01

Contactformulier