Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

ISO geassocieerd lid van Neth-ER

UTRECHT,
04 december 2013

Het Interstedelijk Studenten Overleg zal zich per 1 januari 2014 als geassocieerd lid aansluiten bij Neth-ER, de vertegenwoordiging van het Nederlandse kennisveld in Brussel.  Op deze wijze kan het ISO actief en structureel vanuit het studentenperspectief input leveren op plannen en ontwikkelingen in het Europese onderwijsbeleid.

Andere leden van Neth-ER zijn onder andere de KNAW, Nuffic, TNO, VSNU en de Vereniging Hogescholen. ISO-voorzitter Ruud Nauts is erg verguld met het geassocieerd lidmaatschap bij Neth-ER: “We merken dat steeds meer aan hoger onderwijs gerelateerde zaken vanuit Brussel worden geregeld. Het is daarom voor ISO van belang dat we niet alleen in Den Haag, maar ook in Brussel constructief over hoger onderwijs kunnen meedenken.”

Naast het geassocieerde lidmaatschap bij Neth-ER, blijft ISO ook lid van de European Students’ Union (ESU), een koepelorganisatie van 47 nationale studentenbonden uit 39 landen in Europa.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

Terri van der Velden - 06 515 165 01

Contactformulier