Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

ISO organiseert #twitterspreekuur rond #leenstelsel

UTRECHT,
30 mei 2014

Vrijdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur heeft het Interstedelijk Studenten Overleg een online een twitterspreekuur georganiseerd, om (aankomende) studenten informatie te verschaffen over het naderende leenstelsel.

Zowel vanuit scholieren als huidige studenten kwamen verschillende vragen aan bod. Het ISO heeft geprobeerd, waar mogelijk, de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Meer informatie over het leenstelsel is gebundeld op www.iso.nl/leenstelsel.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

Terri van der Velden - 06 515 165 01

Contactformulier