Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

DigiPlus 2014

UTRECHT,
02 juni 2014

Op 2 juni 2014 organiseerde het ISO DigiPlus: een bijeenkomst voor studenten, docenten en beleidsmakers over de verscheidenheid aan mogelijkheden die digitalisering nu al biedt om het hoger onderwijs te vernieuwen.

Tijdens deze bijeenkomst gaven vijf verschillende organisaties een pitch over de digitale vorm waarmee zij het hoger onderwijs kunnen verbeteren. Het uiteindelijke doel hiervan was om de discussie over digitalisering van het hoger onderwijs breder te trekken dan alleen MOOC’s  en om de mogelijkheden die er al zijn toon- en tastbaar te maken.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

Terri van der Velden - 06 515 165 01

Contactformulier