Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

Inwerkweekend 2014

UTRECHT,
29 september 2014

In het weekend van 26 tot en met 28 september heeft in Overasselt het jaarlijkse inwerkweekend van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) plaatsgevonden. In het weekend was er tijd voor medezeggenschappers van de lidorganisaties van het ISO om kennis en vaardigheden op te doen en uit te wisselen.

De workshops die werden aangeboden waren verschillend van aard. Zo waren er inhoudelijke workshops over prestatieafspraken en de WHW en daarnaast waren er workshops waar vaardigheden werden geleerd zoals feedback geven en doelgericht werken.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

Terri van der Velden - 06 515 165 01

Contactformulier