Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

ISO zoekt nieuw bestuur

UTRECHT,
07 december 2016

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is op zoek naar een nieuw bestuur: Vijf personen die zich op landelijk niveau in een dynamische werkomgeving een jaar lang in willen zetten voor de belangen van heel studerend Nederland.

Het ISO is de officiële gesprekspartner van de overkoepelende hoger onderwijsorganisaties, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en politieke partijen in de Eerste en Tweede Kamer. Het ISO kan de studentenbelangen op het hoogste niveau aankaarten en behartigen. Bijvoorbeeld voor de toegankelijkheid van kwalitatief goed onderwijs zet je je in, maar ook voor de versterking van rechten in de studentenmedezeggenschap en de internationalisering van het Nederlandse hoger onderwijs.

De ontwikkelingen binnen deze onderwerpen roepen de vraag op wat de consequenties zijn voor studenten, op korte en lange termijn. Blijft het hoger onderwijs van kwalitatief hoog niveau? Wat gebeurt er als studeren in het buitenland interessanter wordt? Hoe maken studenten de juiste studiekeuze en vinden ze de juiste aansluiting op de arbeidsmarkt? Via het ISO kan je een bijdrage leveren aan het hoger onderwijs van de toekomst!

Meer informatie? Bekijk dan de speciale bestuursjaar-pagina: ISO.nl/bestuursjaar.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

Terri van der Velden - 06 515 165 01

Contactformulier