Geen onderdeel van een categorie

ISO zoekt een nieuwe medewerker financiën & evenementen (12 u per week)

UTRECHT,
12 januari 2021

Medewerker Financiën & Evenementen 

Over het ISO 

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is per direct op zoek naar een nieuwe medewerker die ons team komt versterken. Het ISO zet zich in voor de ruim 750.000 studenten aan het hbo en wo en is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen en heeft een grote achterban van lokale studentenraden. Samen maken we ons hard voor kansengelijkheid in het onderwijs, de financiële positie van de student, de kwaliteit van het onderwijs en nog veel meer!  

Over de functie 

Als medewerker financiën werk je nauw samen met de penningmeester van het bestuur. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het financieel draaiende houden van het ISO. Je kunt hierbij denken aan de boekhouding op orde houden, contact onderhouden met de accountant en het innen van de contributies.  Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie en gaat het dus ook om een voor studentenbegrippen grote begroting. Daarnaast is er ruimte om de financiële processen binnen het ISO te optimaliseren en ben je medeverantwoordelijk voor de administratie van het ISO zoals de lonen, verzekeringen en contracten. Kortom, als financieel medewerker ben jij degene die de touwtjes in handen heeft waarbij nauwkeurigheid erg belangrijk is.  

Daarnaast zal je samen met bestuursleden en andere medewerkers verantwoordelijk zijn voor het organiseren van evenementen. Denk hierbij aan de jaarlijkse Docent van het Jaar verkiezing, een bestuurswissel of een kerstborrel voor ons netwerk zoals het ministerie van onderwijs, politieke partijen en medezeggenschappers. Bij het organiseren van de evenementen ben jij medeverantwoordelijk voor de begroting, maar ook voor de praktische kant van het organiseren van het event. Er is hierbij veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. 

Als medewerker financiën & evenementen sta je dus midden in de organisatie. Je staat in contact met andere medewerkers, bestuursleden maar ook externe partners.   

 

Wij bieden: 

 • Een flexibele bijbaan voor 12 uur per week; 
 • Een jong, energiek, gezellig en ambitieus team; 
 • Een plek waar je op een laagdrempelige manier ervaring kan opdoen met financiële vraagstukken; 
 • Een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is! 

Wij zoeken: 

 • Een enthousiaste hbo- of wo-student; 
 • Een student die flexibel beschikbaar is en waar nodig ook kan bijspringen; 
 • Iemand met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel; 
 • Iemand die graag nauwkeurig werkt en oog heeft voor detail; 
 • Iemand die communicatief vaardig en proactief is; 
 • Je bent minimaal 1,5 jaar beschikbaar; 
 • Iemand met ervaring in financiën (dit is een pré, geen vereiste). 

 

Kom jij bij ons team? 

Stuur een schriftelijke motivatie en je CV uiterlijk vrijdag 22 januari om 12:00 uur ‘s middags naar deruijter@iso.nlDe gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 26 januari en vrijdag 29 januari. Mocht je niet kunnen op deze data, schroom dan niet om alsnog te solliciteren! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de penningmeester van het bestuur via dejong@iso.nl of 06 43 79 49 88. 

Wilt u meer weten?

Lisanne de Roos

Woordvoerder

0651516501

deroos@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

06 515 165 01

Contactformulier