Het Interstedelijk Studenten Overleg zoekt een

Medewerker
Intern & Evenementen

Over de functie

Heb jij organisatorische talenten en wil jij een spin in het web van het ISO worden? Word dan onderdeel van het ISO-team!  

Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en zet zich dagelijks in voor de belangen van de ruim 800.000 studenten aan het hbo en wo. Als medewerker Intern & Evenementen speel jij hier een belangrijke rol in. Samen met bestuursleden en andere medewerkers ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende toffe evenementen en ben jij een waardevolle kracht binnen de organisatie. 

Nu alle evenementen weer zonder restricties georganiseerd kunnen worden, kan jij je als medewerker volledig uitleven op deze organisatie. Er is in deze rol veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief, wat ook erg gewaardeerd wordt. Zo hebben we de afgelopen maanden een debatavond en de Docent-van-het-Jaar-verkiezing georganiseerd en zal jij de jaarlijkse bestuurswissel, symposia en de kerstborrel voor ons netwerk, bestaande uit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, politieke partijen en medezeggenschappers, gaan organiseren. Ben je benieuwd hoe deze evenementen eruitzien? Neem dan een kijkje op onze Instagram!  

Daarnaast zal je als medewerker Intern & Evenementen ook binnen het ISO zelf een belangrijke rol spelen. Je werkt nauw samen met de secretaris van het bestuur en ondersteunt bij allerlei interne werkzaamheden. Zo denk jij mee over de invulling van de maandelijkse Organisatie Overleggen waarbij alle ISO-medewerkers en bestuursleden samenkomen en ben je medeverantwoordelijk voor het zoekproces naar de nieuwe bestuursleden. Kortom, als Intern & Evenementen-medewerker ben jij een spin in het web van de organisatie! 

Het ISO is op zoek naar een student die voor 9 uur per week met deze thema’s en evenementen bezig wil zijn. Het werk vindt plaats op flexibele uren, afwisselend thuis en op kantoor in Utrecht.

Wat verwachten wij van jou?

 • 1
  Je bent een enthousiaste hbo- of wo-student
 • 2
  Je kan gestructureerd en zelfstandig werken
 • 3
  Je bent proactief en communicatief vaardig
 • 4
  Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • 5
  Je bent flexibel en kan waar nodig bijspringen
 • 6
  Je bent minimaal anderhalf jaar beschikbaar

Wat bieden wij?

 • 1
  Een flexibele bijbaan voor 9 uur per week (op doordeweekse dagen)
 • 2
  Een goede sfeer met gezellige borrels
 • 3
  Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • 4
  Samenwerking met bevlogen (en hele leuke) collega’s
 • 5
  Een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is!

Wie zijn wij?

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en behartigt de belangen van meer dan 800.000 studenten aan universiteiten en hogescholen. Dit doet het ISO via de 41 lidorganisaties en 12 convenantpartners die bij het ISO aangesloten zijn. De lidorganisaties zijn medezeggenschapsraden, fracties van universiteiten en hogescholen als ook twee vakbonden. De convenantpartners zijn studentenorganisaties die zich bezighouden met specifieke studentenbelangen, zoals studentensport of studentenverenigingen. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen.  

De uitvoerende organisatie van het ISO bestaat uit een bestuur en veertien medewerkers. Het bestuur, bestaande uit vijf bestuursleden, wisselt jaarlijks aan het begin van de zomer. Medewerkers zijn doorgaans twee tot drie jaar actief. Zowel medewerkers als bestuursleden hebben diverse portefeuilles.

Solliciteren?

Herken jij je in de genoemde punten en ben jij het organisatorische talent dat we zoeken?

Stuur dan je schriftelijke motivatie en cv uiterlijk 29 juni om 12:00 ’s middags naar slaats@iso.nl én vandam@iso.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 4 juli. Mocht je niet kunnen in deze week, schroom dan niet om alsnog te solliciteren en laat het ons weten!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met medewerker Interne Zaken Frouke via vandam@iso.nl of met Lara, secretaris van het bestuur, via slaats@iso.nl of 06 43 79 49 87.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om bij ons te solliciteren, en we streven ernaar om een inclusieve werkgever te zijn. We nodigen daarom nadrukkelijk mensen uit van allerlei achtergronden om te solliciteren.