Het Interstedelijk Studenten Overleg zoekt een

Medewerker Studenten Goed Verzekerd & Studentenwelzijnfonds

Over de functie

Wil jij projecten steunen die bijdragen aan het welzijn van studenten? BEN JE GEÏNTERESSEERD IN DE WERELD VAN VERZEKERINGEN? Word dan medewerker Studenten Goed Verzekerd (SGV)/Studentenwelzijnfonds (SWF) bij het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO)! 

Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en zet zich dagelijks in voor de belangen van de ruim 800.000 studenten in het Nederlandse hoger onderwijs. Dit doen wij bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, politieke partijen en de koepelorganisaties van hogescholen en universiteiten. Het ISO heeft samen met de Landelijke Studentenvakbond een collectieve zorgverzekering voor studenten. Vanuit de opbrengsten van deze zorgverzekering financieren we, via het Studentenwelzijn Fonds, projecten die het mentale en fysieke welzijn van studenten bevorderen. Wij zijn daarom op zoek naar een gedreven medewerker die ons hierin kan ondersteunen. 

Als medewerker SGV/SWF bepaal je samen met je collega’s welke studentenwelzijnsprojecten een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en gefinancierd worden door het fonds. Je staat hiervoor veel in contact met organisaties die een aanvraag willen doen om hen te helpen met het compleet maken van de aanvraag. Verder geef je advies aan het bestuur van het fonds over het geven van subsidie en hou je je bezig met de promotie. Hiervoor werk je samen met een medewerker van de LSVb, die negen uur per week beschikbaar is voor de werkzaamheden voor het fonds. Naast het uitvoeren van de taken die bij het fonds horen, verricht je ook werkzaamheden voor de collectieve zorgverzekering. Denk hierbij aan het voeren van overleggen met zorgverzekeraars of andere partners in dit veld en aan het ondersteunen van het bestuur op dit gebied.   

Naast de reguliere werkzaamheden ga je als medewerker aan de slag met de professionalisering van de stichting. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld aan de slag gaat met het opstellen van een beleidsplan in samenwerking met je collega’s. Daarnaast ondersteun je het bestuur bij de bestuurlijke taken van de stichting en spring je bij waar nodig. 

In deze leerzame functie komen veel verschillende onderwerpen en verantwoordelijkheden samen. Je krijgt een unieke kans om een kijkje achter de schermen te krijgen van een van de grootste zorgverzekeringen voor studenten en om écht bij te dragen aan studentenwelzijn door financiële steun te verlenen aan projecten die hieraan bijdragen. Kortom, de kans om samen met je collega’s echt impact te maken voor Studerend Nederland! 

Het ISO is op zoek naar een student die voor 12 uur per week met deze thema’s bezig wil zijn. Het werk vindt plaats op flexibele uren, afwisselend thuis en op kantoor in Utrecht.

Wat verwachten wij van jou?

 • 1
  Je bent een enthousiaste hbo- of wo-student;
 • 2
  Je bent flexibel beschikbaar en kan waar nodig bijspringen;
 • 3
  Je hebt een passie voor studentenwelzijn;
 • 4
  Je legt makkelijk contact en hebt een proactieve houding;
 • 5
  Je bent communicatief vaardig en goed in samenwerken;
 • 6
  Je hebt een interesse in het verbeteren van processen en bent analytisch sterk;
 • 7
  Je bent minimaal anderhalf jaar beschikbaar;

Wat bieden wij?

 • 1
  Een flexibele bijbaan voor 12 uur per week (op doordeweekse dagen);
 • 2
  Een uurloon van 13,27 euro exclusief vakantietoeslag;
 • 3
  Samenwerking met bevlogen (en hele leuke!) collega’s;
 • 4
  Veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • 5
  De mogelijkheid om impact te maken op nationaal niveau;
 • 6
  Een goede sfeer met gezellige borrels;
 • 7
  Een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is!

Wie zijn wij?

Het ISO zet zich in voor de ruim 800.000 studenten in het hoger onderwijs en is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepelorganisaties van universiteiten en hogescholen. Het ISO kent een grote achterban van lokale studentenraden. En tot slot: we zijn met 15 ISO-medewerkers. Samen maken we ons hard voor kansengelijkheid in het onderwijs, de financiële positie van de student, de kwaliteit van het onderwijs en nog veel meer! 

Solliciteren?

Herken jij je in de genoemde punten en ben jij het talent dat we zoeken? 

Stuur dan je schriftelijke motivatie en cv uiterlijk 23 februari om 23:59 ’s avonds naar Luca Hellings via hellings@iso.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden tussen 26 februari en 1 maart. Mocht je niet kunnen op (een van) deze dagen, schroom dan niet om alsnog te solliciteren en laat het ons weten! 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Luca Hellings via hellings@iso.nl of 06 43 79 49 88. 

We vinden het belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om bij ons te solliciteren, en we streven ernaar om een inclusieve werkgever te zijn. We nodigen daarom nadrukkelijk mensen uit van allerlei achtergronden om te solliciteren. 

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier