Vacature:
Ondersteunend medewerker

Studentenwelzijnsfonds & Studenten Goed Verzekerd

Het ISO

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is opzoek naar een nieuwe medewerker die ons team komt versterken! Het ISO zet zich in voor 800.000 studenten aan het hbo en wo en is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland. Het ISO is de koepel van de studentenraden uit het hoger onderwijs en is de vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen. Samen maken we ons hard voor kansengelijkheid in het onderwijs, de financiële positie van de student, de kwaliteit van het onderwijs en nog veel meer! Dat gebeurt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

De functie

Wil jij iets betekenen voor de gezondheid van studenten? Wil jij samen werken met belangrijke partners zoals het Zilveren Kruis? Ben je geïnteresseerd in het thema studentenwelzijn? Wil je samen met ons bepalen welke projecten voor studentenwelzijn zo goed in elkaar zitten dat ze extra financiering verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Iedere Nederlander ouder dan 18 jaar is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten. Veel mensen doen dat via hun werk, omdat de werkgever een collectiviteitskorting af kan dwingen bij een zorgverzekeraar. Studenten kunnen doorgaans niet bij een werkgever terecht om deel te nemen aan een collectiviteit. Daarom heeft het ISO gezamenlijk met de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) de collectieve zorgverzekering Studenten Goed Verzekerd (SGV) opgericht, aangesloten bij het Zilveren Kruis. Als medewerker voor het SGV (3u per week) heb je uitvoerende taken zoals het organiseren van bestuursvergaderingen of het coördineren van de campagne en denk je ook mee over hoe de verzekering het beste kan aansluiten op de behoeften van studenten.

Vanuit de opbrengsten van deze zorgverzekering zet het ISO via het Studentenwelzijnfonds projecten op die het mentale en fysieke welzijn van studenten bevorderen. De bezigheden voor het fonds (6u per week) zijn zowel aan de administratieve kant – zoals het compleet maken en controleren van subsidieaanvragen die bij ons worden gedaan – als advies geven of deze wel of niet gesubsidieerd moeten worden. Hiernaast is het fonds nog in ontwikkeling en zal je het gaan evalueren, verbeteren en promoten. Je zal daarbij worden ondersteund door een medewerker van de LSVb, die al langer voor het fonds werkt.

Wij bieden:

 • Een flexibele bijbaan voor 40u per maand;
 • Een jong, energiek en ambitieus team;
 • Een plek om jezelf te ontwikkelen;
 • Een functie waar ruimte is voor creativiteit en eigen ideeën;
 • Een goede sfeer met gezellige borrels;
 • Een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

 

Wij zoeken:

 • Een enthousiaste hbo of wo student;
 • Een student die zelfstandig kan werken en proactief is;
 • Een student die het leuk vindt om samen te werken met andere studenten;
 • Een student die houdt van afwisseling in zijn of haar werkzaamheden;
 • Affiniteit met pr-campagnes is een pré. De SGV zal jaarlijks een campagne voeren voor de overstaptijd (oktober tot december). De marketing zal uitgevoerd worden door een reclamebureau en jij bent het aanspreekpunt van het bestuur voor vragen over de campagne en hebt overzicht over alle partijen betrokken bij de campagne (zoals het Zilveren Kruis).
 • Een student die assertief en kritisch is ingesteld en het leuk vindt om bezig te zijn met evaluatie- en verbeterprocessen.
 • Een student die minimaal 1 jaar beschikbaar is voor 40 uur per maand (10 u pw).

 

Kom jij bij ons team?

Stuur dan je schriftelijke motivatie en je cv voor woensdag 18 augustus 23:59 naar blom@iso.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden rond de week van 23 tot en met 27 augustus. De startdatum/inwerkperiode zal rond begin september zijn (in overleg).

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze secretaris Bjorn Blom. Zijn contactgegevens zijn hier te vinden.