Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

Gerard Schouten uitgeroepen tot Lector van het Jaar 2018

UTRECHT,
08 maart 2018

Gerard Schouten, lector Big Data aan Fontys Hogescholen is de nieuwe Lector van het Jaar. Hij werd gisteren op een bijeenkomst van de Vereniging Hogescholen uit drie genomineerden gekozen door het ISO en ScienceGuide. 

Voor de titel waren ook Bram Veenhuizen van HAN en Robert Jan de Boer van de Hogeschool van Amsterdam genomineerd. Alle drie de lectoren blinken uit in de manier waarop zij een verbinding leggen tussen onderwijs en arbeidsmarkt en hun studenten daarvan laten profiteren. Op ScienceGuidelees je meer over de genomineerden en de winnaar.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

Terri van der Velden - 06 515 165 01

Contactformulier