Nieuws

Inwerkweekend 2013

UTRECHT,
29 september 2013

Tijdens het weekend van 27 tot en met 29 september heeft in Overasselt het jaarlijkse inwerkweekend van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) plaatsgevonden. In het weekend was er tijd voor leden van lidorganisaties om in diverse settings elkaar te leren kennen en informatie uit te wisselen over medezeggenschap.

De workshops die werden aangeboden waren verschillend van aard. Zo waren er informatieve workshops over bekostiging en de WHW en daarnaast ook persoonlijkheid workshops zoals timemanagement en effectief vergaderen.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier