Nieuws

ISO op de Masterbeurs

UTRECHT,
10 oktober 2013

Op 10 en 11 oktober 2013 staat het ISO op de Masterbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de Masterbeurs zijn studiecoaches aanwezig, is er de mogelijkheid om scriptiehulp te krijgen, zijn loopbaancoaches aanwezig en is volop informatie te vinden over het masteraanbod in Nederland. 

Bij de stand van het ISO kunnen studenten terecht met alle vragen over schakelprogramma’s, tweede studies en studiefinanciering en het sociaal leenstelsel. Ook via de website van het ISO kunnen studenten de meest actuele informatie krijgen over het hoger onderwijs en studeren.

Kijk hier voor meer informatie over de Masterbeurs.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier