Nieuws

Lidorganisaties verdiepen zich in Den Haag

UTRECHT,
07 november 2013

In het kader van het versterken van de lidorganisaties verzorgt het ISO jaarlijks allerlei activiteiten, zoals scholingsdagen en verdiepingsdagen.

Dinsdag 5 november 2013 vond de eerst verdiepingsdag van dit jaar plaats, met als thema ‘excellentie’. Studentenvertegenwoordigers vanuit steden uit heel Nederland kwamen naar Den Haag om meer over dit thema te leren.

De dag begon bij Platform Bèta Techniek waar na een kennismaking met de organisatie gesproken werd over onder andere het Sirius-programma. Vervolgens werd de Vereniging Hogescholen bezocht, waar werd gesproken over excellentie in het hbo en ook het verschil tussen hbo en wo ter tafel kwam. De dag werd afgesloten bij de VSNU, waar niet alleen over excellentie werd gesproken, maar daarnaast ook over onderwijs in het algemeen, medezeggenschap en internationalisering.

Het ISO kijkt terug op een erg geslaagde dag en ziet uit naar de volgende verdiepingsdag.

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier