Nieuws

Zorgverzekering via ISO en LSVb ‘goedkoopste ooit’

UTRECHT,
22 november 2013

Uiterlijk afgelopen week moesten de zorgverzekeraars hun premies voor 2014 bekend maken. Over de hele linie van zorgverzekeraars zijn de premies fors gedaald. Zo ook bij Studenten Goed Verzekerd, een pakket dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen Zilveren Kruis Achmea en studentenorganisaties het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb).

De speciale studentenzorgverzekering zal in 2014 worden aangeboden voor een maandelijkse premie vanaf slechts 57,92 euro. Daarmee is de polis volgens vergelijkingssite Zorgverzekering.net ‘de allergoedkoopste zorgverzekering voor 2014‘. Deze premie geldt bij een ‘Beter Af Selectief’-polis met een maximaal eigen risico van 860 euro en is inclusief een collectiviteitskorting van 10 procent voor studenten. Het staat eenieder vrij om de verzekering naar eigen inzicht af te sluiten.

Alle studenten die studeren aan een Nederlandse hogeschool of universiteit en 18 jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor deze collectiviteitskorting en kunnen een studentenzorgverzekering afsluiten. Ook krijgen studenten die overstappen naar Studenten Goed Verzekerd eenmalig 75 euro op hun rekening teruggestort.

De voordelen van het StudentenZorgpakket:
– 75 euro cashback bij het afsluiten van de verzekering;
– 10% korting op de basisverzekering;
– Vanaf €1 per maand aanvullend verzekerd;
– 100% verzekerd in het buitenland, ook tijdens stages;
– Alternatieve geneeswijzen vergoed tot 480 euro per jaar;
– Extra aanvullende vergoeding voor lenzen & brillen.

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier