Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

Betaal jij meer dan collegegeld?

UTRECHT,
16 januari 2014

Studenten worden steeds vaker geconfronteerd met extra kosten naast de kosten van het reguliere collegegeld. Ruud Nauts, voorzitter van het ISO: “Studenten worden verplicht extra kosten te maken om bepaalde vakken succesvol te kunnen afronden. Geen bijdrage betekent in die gevallen geen studiepunten. Deze gang van zaken is in strijd met de wet.” 

Het ISO heeft deze week een brief verstuurd gericht aan alle instellingen waar studenten onrechtmatig worden verplicht extra kosten te betalen. Nauts: “Het is niet de eerste keer dat instellingen erop gewezen worden dat het verplichten van extra kosten niet toegestaan is, ze blijven het echter proberen. Ik roep hen nogmaals op per direct te stoppen met het onrechtmatig heffen van extra kosten bovenop het collegegeld.”

Betaal jij meer dan collegegeld?

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Terri van der Velden – 06 515 165 01

Contactformulier