Nieuws

Terugkomdag 2014

UTRECHT,
25 januari 2014

Op 24 januari 2014 vond in Utrecht de jaarlijkse Terugkomdag van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) plaats. Tijdens deze dag werd via trainingen en workshops dieper ingegaan op nuttige kennis en vaardigheden voor lidorganisaties.

De workshops die werden aangeboden waren verschillend van aard. Zo waren er informatieve workshops over het het aangaan van een geschil en debatteren, en vond ook een innovatielab op het gebied van studiebegeleiding en het ideale studietraject plaats.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier