Nieuws

Campagnetraining 2014

UTRECHT,
27 maart 2014

Op 26 maart 2014 vond in Utrecht de jaarlijkse Campagnetraining van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) plaats. Tijdens deze dag werd via trainingen en workshops dieper ingegaan op nuttige kennis en vaardigheden voor lidorganisaties, die ze tijdens de campagnes voor de studentenraadsverkiezingen in kunnen zetten.

De workshops die werden aangeboden tijdens de campagnetraining waren verschillend van aard. Zo was er een workshop over het gebruik van social media tijdens campagnes en een training ‘Hoe verkoop ik mijzelf?’.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier