Nieuws

ISO kiest een nieuw bestuur

UTRECHT,
25 april 2014

Vandaag sprak de Algemene Vergadering van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) haar vertrouwen uit in de volgende vijf bestuursleden voor het collegejaar 2014-2015. Het kandidaat-bestuur wordt op de bijzondere Algemene Vergadering van 28 juni 2014 officieel benoemd. Kandidaat-voorzitter Falco Carelsz: “Wij staan voor inspirerend, hoogwaardig en grenzeloos onderwijs voor studerend Nederland.”  

De voorzitter wordt Falco Carelsz. Falco is 25 jaar en afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Tevens heeft hij gestudeerd aan the University of Jyväskylä (Finland), the University of Adelaide (Australië) en Draper University (VS). Naast zijn studie is Falco actief geweest voor de lidorganisatie DOPE in de faculteits- en onderwijsraad, ISO’s convenantpartner AIESEC, het Rode Kruis, de NVAO en heeft hij les gegeven aan de Universiteit van Maastricht.

bestuur_ISO_2014-2015-website
Van links naar rechts: Sanne de Jager, Yvonne Rouwhorst, Falco Carelsz, Aart Claassens en Rosanne Broekhuizen

Yvonne Rouwhorst wordt de secretaris van het ISO. Yvonne is 23 jaar en rondt dit jaar haar bachelor Onderwijskunde af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar bachelor heeft ze de minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gevolgd aan de Universiteit Utrecht en heeft ze stage gelopen op het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

De rol van penningmeester wordt vervuld door Aart Claassens. Aart is 24 jaar en afgestudeerd aan Wageningen University, waar hij zowel zijn bachelor als master biologie heeft gevolgd. Naast zijn studie heeft Aart een fulltime bestuursjaar gedaan in de Studentenraad namens lidorganisatie VeSte en een parttime functie bekleed binnen het bestuur van het onderwijsinstituut.

De twee algemeen bestuursleden zullen Rosanne Broekhuizen en Sanne de Jager worden. Rosanne is 23 jaar oud, dit jaar rondt ze haar bachelor Organisatiewetenschappen af aan Tilburg University. Sinds 2011 is ze actief bij lidorganisatie Front. Ze heeft ervaring opgedaan als vicevoorzitter van de Studentenraad, waarbij ze gesprekspartner van het College en de gemeenteraad was.

Sanne, 26 jaar oud, studeert dit jaar af  aan de Universiteit Antwerpen en rondt daarbij haar master Politieke Wetenschappen af. Tijdens haar bachelor Algemene Sociale Wetenschappen is ze actief geweest bij de Universiteit Utrecht, onder andere als assessor van het Faculteitsbestuur Sociale Wetenschappen. Voor haar master heeft ze een afstudeerstage gelopen in Brussel bij Neth-ER en bij het Europees Parlement.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier