Nieuws

Nieuwsbrief over studentenreisproduct

UTRECHT,
01 april 2014

Vanaf 1 april 2014 kunnen studenten met een studentenreisproduct zich inschrijven voor de nieuwsbrief studentenreisproduct. Zo kunnen ze op de hoogte blijven van alles rondom het reizen met het studentenreisproduct.

Bovendien krijgen studenten die zich inschrijven voor de nieuwsbrief na het stopzetten van hun studentenreisproduct een aantrekkelijk aanbod om ook na hun studie met het openbaar vervoer te blijven reizen.

Begin april ontvangen alle studenten met een studentenreisproduct een brief van de Klantenservice OV-chipkaart, waarin ze worden uitgenodigd zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. De vervoerbedrijven willen met de nieuwsbrief service bieden aan deze belangrijke en omvangrijke klantengroep en inspringen op de behoefte van studenten aan specifieke informatie. Tevens zit er een gratis kaartbeschermer voor de OV-chipkaart bij de toegezonden brief, met op de achterkant extra informatie over de kaart.

Vier keer per jaar
De digitale nieuwsbrief verschijnt tenminste vier keer per jaar en biedt nuttige en handige informatie over reizen met het studentenreisproduct. Denk hierbij aan informatie over reizen met het studentenreisproduct tijdens de feestdagen en in de zomervakantie, de top drie vragen die studenten stellen bij de Klantenservice OV-chipkaart en (reis)informatie over evenementen en concerten. Aan het eind van hun studie – als het studentenreisproduct is stopgezet – ontvangen studenten een aantrekkelijk aanbod om met het openbaar vervoer te blijven reizen.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier