Nieuws

Papieren kaartjes verdwijnen

UTRECHT,
18 juni 2014

Per 9 juli 2014 verdwijnen de papieren (kortings)kaartjes bij NS: iedereen dient vanaf dat moment te reizen met een OV-chipkaart. Iedereen die vanaf die dag met de trein wil reizen, moet in- en uitchecken met een OV-chipkaart. Dit geldt dus ook voor studenten met een studentenreisproduct in de periode dat zij met korting reizen.

Op de dagen dat je geen recht hebt op een gratis treinreis, reis je voortaan op saldo met je OV-chipkaart óf koop je een eenmalige chipkaart bij de automaat. Voor deze eenmalige chipkaart betaal je echter het volle tarief en 1 euro toeslag. Zorg dusdat er voldoende saldo op je OV-chipkaart staat.

Saldo opladen kan bij elke kaartautomaat met een OV-chipkaartlogo op stations, bij supermarkten of tabakszaken. Ook kun je via www.ov-chipkaart.nl ‘automatisch opladen’ aanvragen. Dan weet je zeker dat er altijd voldoende saldo op je kaart staat.

Kijk hier voor meer informatie over reizen met een OV-chipkaart.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier