Nieuws

ISO-bestuur gewisseld

UTRECHT,
01 juli 2014

Op 28 juni 2014 zijn de bestuursleden van het Interstedelijk Studenten Overleg gewisseld. Falco Carelsz, Yvonne Rouwhorst, Aart Claassens, Rosanne Broekhuizen en Sanne de Jager gaan een jaar de belangen van meer dan 688.000 studenten in Nederland behartigen. 

Falco Carelsz, voorzitter van het ISO, sprak in zijn speech over het turbulente jaar dat eraan zit te komen: “Niet alleen ligt er een politiek akkoord dat studenten fors meer laat betalen zonder dat duidelijk is hoe en wat zij ervoor terug krijgen. Deze week hebben wij ook kunnen zien dat rendement kwaliteit voorbij streeft, iets wat het ISO uiteraard anders wil zien”.

Na inspirerende woorden van achtereenvolgens Wilma de Koning, Pieter Duisenberg en Ron Bormans sprak oud-voorzitter Ruud Nauts zijn dankwoorden en nam het nieuwe bestuur plaats. Carelsz sprak in zijn speech over de toekomst die het ISO beoogt:

– een toekomst waarin iedereen die gemotiveerd is en de capaciteit heeft om te studeren kan studeren;
een toekomst waarin de docent zich kan richten op inspirerend en grenzeloos onderwijs;
een toekomst waarin digitale en internationale mogelijkheden optimaal benut worden om de kwaliteit van onderwijs te verhogen;
een toekomst waarin studenten zich optimaal kunnen ontplooien zowel in als naast hun studie.

Ten slotte werd iedereen opgeroepen om het nieuwe ISO-bestuur uit te dagen en samen met hen te streven naar een toekomst waarin allen nog steeds trots kunnen zijn op het hoger onderwijs in Nederland.

Voor meer informatie over de verdeling van de functies en verantwoordelijkheden van het nieuwe ISO-bestuur vindt u hier een overzicht.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier