Nieuws

Filmpjes Digiplus online

UTRECHT,
22 augustus 2014

Vanaf heden staan de filmpjes online van Digiplus, de bijeenkomst die het Interstedelijk Studenten Overleg organiseerde op 2 juni 2014 voor studenten, docenten en beleidsmakers van hoger onderwijsinstellingen en uit ‘Den Haag’ over de verscheidenheid aan mogelijkheden die digitalisering nu al biedt om het hoger onderwijs te vernieuwen. 

Het ISO heeft met het organiseren van Digiplus laten zien dat digitalisering volgens hen meer is dan enkel classrooms laten flippen. Vijf verschillende organisaties gaven een pitch over de digitale vorm waarop zijn het hoger onderwijs kunnen verbeteren.

Digitalisering is volgens het ISO een aan verandering onderhevig middel om het doel, het continu verbeteren van de onderwijskwaliteit, te bereiken. De pitches van Perceptum, qDNA, FeedbackFruits, ICTO-FNWI en Edumundo inspireren en geven stof tot nadenken over de mogelijke middelen die er zijn. De keuze is aan de instelling en de docent om een keuze te maken hoe digitalisering binnen een opleiding kan worden ingezet. Een keuze waar studenten bij betrokken dienen te worden. Kennis van de mogelijkheden en uitdagingen is daarbij van belang, voor zowel instellingen als de studenten die het onderwijs (gaan) genieten.

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier