Nieuws

Wat vind jij van je studieadviseur?

UTRECHT,
20 augustus 2014

Omdat het ISO al langer signalen oppikt over de kwaliteit van studieadviseurs hebben we besloten te starten met een onderzoek naar de tevreden en kwaliteit van studieadviseurs in Nederland. Natuurlijk hebben wij daar de input van alle studenten voor nodig! 

Deze studentenenquête gaat over jullie ervaringen met de studieadviseur van jouw opleiding of faculteit, de bereikbaarheid en kwaliteit van informatie en/of advies wat zij jou hebben gegeven. Jullie ervaringen en meningen worden meegenomen in de gesprekken met verschillende studieadviseurs in Nederland.

Met het invullen van deze anonieme enquête help je ons om met een kritische blik te gaan kijken naar o.a. de informatievoorziening vanuit studieadviseurs en zo de kwaliteit van onderwijs actief aan te pakken. Klik op deze link, vul de 15 vragen in (5 minuten werk) en help ons mee jouw onderwijs te verbeteren!

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier