Agenda, Nieuws

ISO organiseert #twitterspreekuur over #leenstelsel #2

UTRECHT,
29 oktober 2014

Op 22 september 2014 is het wetsvoorstel voor het leenstelsel naar de Tweede Kamer gestuurd. Pas als het wetsvoorstel door zowel de Tweede als Eerste Kamer is aangenomen weten we zeker of er een leenstelsel komt en wat dit voor (aankomend) studenten gaat betekenen. Het ISO vindt het echter belangrijk dat iedereen zich al zo vroeg mogelijk kan voorbereiden op de keuzes voor of tijdens de studie. Daarom heeft het ISO al een informatiepagina over het leenstelsel opgericht en organiseert het ISO een tweede #twitterspreekuur voor alle vragen over het leenstelsel: stel je vraag op twitter onder vermelding van #vraagiso op 5 november van 10.30 uur tot 11.30 uur.

Eerder organiseerde het ISO al een twitter spreekuur waarin vele scholieren, ouders en studenten hun vragen stelden. Omdat er nu weer meer informatie bekend is wordt een tweede spreekuur georganiseerd. Woensdag  5 november van 10.30 uur tot 11.30 uur is het mogelijk om al je vragen over het leenstelsel te stellen aan het ISO onder vermelding van #vraagiso. Naar alle waarschijnlijkheid zal de plenaire behandeling van het wetsvoorstel in de Tweede Kamer ook spoedig volgen.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier