Nieuws

Hoe bepaal je je studiekeuze?

UTRECHT,
07 januari 2015

Op 30 december 2014 is de campagne ‘Beroepen van de toekomst’ gedistribueerd door de Groot Randstedelijke Telegraaf. Deze campagne is opgezet door Mediaplanet Nederland in samenwerking met onder andere het ISO. Lees hoe je je studiekeuze het beste kan bepalen en in welke sectoren de beste arbeidskansen liggen. Hier is het katern te vinden, ook op de website van beroepen van de toekomst is meer informatie te vinden.

Het ISO zet zich al jaren in voor een betere studiekeuze. Zo stond het ISO aan de voet van de ontwikkeling ‘Studiekeuze123’ en ‘Studie in Cijfers’. Een juiste informatietool om meer te weten te komen over een opleiding vindt het ISO uiterst belangrijk. Objectieve informatie over arbeidsmarktperspectieven, aantal studenten en doorstroom moeten duidelijk te vinden te vergelijken zijn voor aankomende studenten.

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier