Persbericht

Digitalisering centraal op eerste editie ‘ISO on tour’

UTRECHT,
09 april 2015

Op woensdagavond 29 april 2015 organiseert het ISO de eerste editie van ISO on tour op de TU Delft met in de hoofdrol Anka Mulder. Zij is lid van het College van Bestuur aan de TU Delft en oud-voorzitter bij de Raad van Bestuur van het internationale OpenCourseWare Consortium. Samen met CDA Kamerlid Michel Rog en VVD Kamerlid Pieter Duisenberg zal zij op een interactieve manier het gesprek aangaan over digitalisering.

Anka Mulder heeft in haar carrière veel te maken gehad met digitalisering in het hoger onderwijs en dit thema zal dus ook centraal staan op deze veelbelovende avond. Daarnaast houden Michel Rog en Pieter Duisenberg pitches over digitalisering in het hoger onderwijs en de rol van de politiek daarbij. Samen met aanwezige studenten en geïnteresseerden zal hierover het gesprek worden gevoerd. Het wordt een avond met een interactief programma en verrassende elementen. Als bezoeker kan bij aanmelding al een vraag worden ingestuurd, u kunt zich hier aanmelden.

Op woensdag 29 april is de inloop vanaf 19.00 uur op het Science Center aan de TU Delft. Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 – 19.30 Ontvangst

19.30 – 21.30 Introductie Anka Mulder

– Digitalisering aan de TU Delft

– Pitches Michel Rog & Pieter Duisenberg

– Toekomstdromen

21.30 Borrel

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier