Nieuws

Meld je aan voor de Dag van de Medezeggenschap

UTRECHT,
28 mei 2015

Op de eerste landelijke Dag van de Medezeggenschap, op woensdagmiddag 17 juni 2015, worden de resultaten van de Medezeggenschapsmonitor gepresenteerd en op verschillende interactieve manieren besproken met aanwezigen. Meld je snel aan! (uiterlijk 7 juni)

Met de komst van het leenstelsel en de toenemende mate van ontevredenheid van studenten over bijvoorbeeld het rendementsdenken staat de rol van de medezeggenschapsraad steeds meer ter discussie. Het ISO heeft de afgelopen periode samen met de VSNU, Vereniging Hogescholen, LSVb, VMH, LOVUM, LOF en SOM de medezeggenschapsmonitor uitgezet onder medezeggenschapsraden. Met dit onderzoek willen we de medezeggenschapscultuur in kaart brengen.

Leden van de centrale en decentrale medezeggenschap, bestuurders en ambtelijke secretarissen van hoge scholen en universiteiten uit heel het land zullen met elkaar in discussie gaan en vanuit eigen perspectief een oordeel geven op de resultaten. Ook kunnen vragen worden gesteld aan de minister en de vertegenwoordigers van de hoge scholen en universiteiten.

Medezeggenschappers én bestuurders van universiteiten, hogescholen (op centraal én decentraal niveau) zijn van harte uitgenodigd. Uiteraard is er ook plek voor andere geinteresseerden. Meer informatie over de dag, het programma en de locatie is te vinden in de bijlage. Aanmelden kan tot uiterlijk 8 juni.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier