Nieuws

Inschrijvingen ISO-inwerkweekend open op Kennisplatform Medezeggenschap

UTRECHT,
22 juni 2015

Het ISO heeft een ‘Kennisplatform Medezeggenschap’ opgericht waar medezeggenschappers informatie kunnen vinden over hun rechten, actuele dossiers, de medezeggenschapsmonitor. Daarnaast is op dit platform te vinden wat het ISO voor jou als centrale of decentrale medezeggenschapper kan betekenen. Zo is het ISO inwerkweekend dit jaar voor het eerst ook gedeeltelijk open voor (de)centrale raden die niet lid zijn van het ISO, je kunt je er vanaf vandaag hier inschrijven. Tijdens de Dag van de Medezeggenschap op woensdagmiddag 17 juni is het Kennisplatform Medezeggenschap onder de aandacht gebracht middels deze trailer. Neem snel een kijkje op het Kennisplatform om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. 

Het ISO-inwerkweekend vindt plaats op 26 en 27 september 2015. Zaterdag loopt het programma van 10.00 uur tot 19.00 uur en zondag eindigt de dag om 16.00 uur. De zaterdag is voor zowel lidorganisaties als niet-lidorganisaties toegankelijk, waarbij centrale én decentrale raden van harte welkom zijn op deze dag. De overnachting en het zondagprogramma zijn alleen toegankelijk voor lidorganisaties. Het inwerkweekend vindt plaats in de Stayokay Arnhem en kost totaal 45 euro. Deze kosten zijn vaak te declareren bij je instelling.

Het doel van het weekend is om centrale en decentrale medezeggenschappers in het hoger onderwijs aan de start van het collegejaar een basis te leggen door kennis mee te geven en een platform te creëren met elkaar. Scholing van raadsleden is erg belangrijk en het ISO draagt hier graag aan bij. Op de zaterdag vinden drie workshoprondes plaats en op zondag is er een specifiek programma voor lidorganisaties. Een aantal voorbeelden van workshops is een workshop WHW, effectief vergaderen, juridische geschillen, pers & media en lobby.

Wil jij je als raadslid opgeven voor dit leerzame weekend? Meld je dan aan door op onderstaande link te klikken. Weet je niet zeker of jouw instelling/organisatie lid is van het ISO? Je kunt dat hier checken.

Aanmelden ISO-inwerkweekend

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier