Nieuws

Bestuurswissel: onderwijs dat uitdaagt en prikkelt

UTRECHT,
02 juli 2015

Op 27 juni 2015 zijn de bestuursleden van het Interstedelijk Studenten Overleg gewisseld. Linde de Nie, Simon Theeuwes, Hilde Feddema, Tycho Wassenaar en Birk Jonker gaan een jaar de belangen van meer dan 688.000 studenten in Nederland behartigen. Linde de Nie, voorzitter van het ISO, sprak in haar speech over de winst die nog te behalen is in het hoger onderwijs: “Komende jaren liggen er mogelijkheden voor verbeteringen. Wij willen ons inzetten voor onderwijs dat uitdaagt en prikkelt”.

Na speeches van achtereenvolgens Jan Anthonie Bruijn, Jet de Ranitz en Michiel Hendrikx sprak het oud ISO-bestuur zijn dankwoorden en werd het nieuwe bestuur geïnstalleerd. De Nie sprak in haar speech over de verbeteringen die nodig zijn in het hoger onderwijs van Nederland, ondanks dat ons onderwijs internationaal goed wordt beoordeeld. Het streven van het nieuwe ISO-bestuur is om onderwijs vorm te geven dat toegankelijk is en waarbij je als student serieus wordt genomen, waar je gezien wordt. “Kleinschalig en intensief onderwijs waar docenten samen met studenten het onderwijs maken. Waar je wordt uitgedaagd om een extra meter te maken en waar studenten trots zijn op hun diploma”. Onderwijs waar ruimte is voor nieuwsgierigheid en persoonlijke ontwikkeling, dat is waar het ISO-bestuur 2015 – 2016 zich komend jaar hard voor gaat maken. De volledige speech van Linde de Nie kunt u hier vinden.

Voor meer informatie over de verdeling van de functies en verantwoordelijkheden van het nieuwe ISO-bestuur vindt u hier een overzicht.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier