Nieuws

ISO on tour: een podium voor flexibel onderwijs

UTRECHT,
26 augustus 2015

Wil jij meepraten over hoe het hoger onderwijs flexibeler kan worden? Flexibeler onderwijs zou studenten de kans moeten bieden om meer verantwoordelijkheid te dragen over hun eigen studieloopbaan. Dat klinkt het ISO als muziek in de oren! Toch blijft het onderwerp flexibilisering vaak op een abstract niveau. Dat zal op 14 oktober tijdens de tweede editie van ISO on tour anders zijn, het onderwerp flexibel onderwijs zal naar de praktijk worden gebracht. Met de drie sprekers Alexander Rinnooy Kan, Mohammed Mohandis en Joyce Sombroek in de hoofdrol zal op een interactieve manier het gesprek worden aangegaan met het publiek.

Op woensdag 14 oktober is de inloop vanaf 15.30 in CREA, Amsterdam (Nieuwe Achtergracht 170). Het evenement zal duren tot 17.30 met aansluitend een borrel. Voor meer informatie over ISO on tour en om je aan te melden, klik hier.

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier