Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Nieuws

ISO Bezoek Brussel: informatie halen én brengen

UTRECHT,
06 oktober 2015


Vorige week was een delegatie van het ISO in Brussel om experts te spreken binnen het Europese onderwijsveld. In gesprekken met experts bij de Europese Commissie, het Europees Parlement en op de Permanente Vertegenwoordiging EU, werd duidelijk dat Brussel een plek is om informatie op te doen maar zeker ook om te laten zien op welk gebied Nederland actief is.

unnamedDe week begon met een conferentie van de European Students Union (ESU), het internationale netwerk van landelijke studentenorganisaties zoals het ISO. Daarna bezochten we samen met de LSVb en de VSNU de vertegenwoordiger van het Nederlandse kennisveld genaamd Neth-ER. In boeiende gesprekken over hoger onderwijs op Europees niveau kwamen belangrijke onderwerpen naar voren, zoals student-centered learning, e-learning, docentkwaliteit en 21st century skills. De European Students Convention (ESC) die in maart 2016 in Amsterdam plaats zal vinden zal een goede kans zijn voor de Nederlandse studenten om hun mening op modernisering te kennen te geven in Brussel.

 

Wilt u meer weten?

Lisanne de Roos

Woordvoerder

0651516501

deroos@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

06 515 165 01

Contactformulier