Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

Verkiezing Docent van het Jaar 2016

UTRECHT,
27 oktober 2015

Vanaf vandaag zullen de hoger onderwijsinstellingen de uitnodiging van het ISO ontvangen om een docent te nomineren voor de Docent van het Jaar verkiezing. Na een succesvolle eerste editie, organiseert het ISO ook dit jaar weer een verkiezing om inspirerende docenten in het zonnetje te zetten.

De verkiezing wordt georganiseerd om het belang van docentkwaliteit aan te stippen en waardering uit te spreken voor docenten. Net als voorgaand jaar zal de dag in het teken staan van docenten die uitblinken in betrokkenheid, didactische vaardigheden, innovatie, interactiviteit en/of passie. Instellingen hebben tot 31 januari 2016 de tijd om één docent te nomineren die volgens hen een voorbeeld is van goed docentschap. Een jury zal uit alle inzendingen 5 kandidaten selecteren. Op 5 maart 2016 zal de winnaar bekend worden gemaakt en zal de minister van Onderwijs net als vorig jaar een unieke prijs uitreiken aan de winnaar.

Meer informatie over de verkiezing en de vorige editie is te vinden op: www.iso.nl/docentvanhetjaar

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Terri van der Velden – 06 515 165 01

Contactformulier