Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

Ga jij de uitdaging van een ISO-bestuursjaar aan?

UTRECHT,
08 februari 2016

Ieder jaar gaat het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) op zoek naar een nieuw bestuur, vijf personen die zich op landelijk niveau in een dynamische werkomgeving een jaar lang in willen zetten voor meer dan een half miljoen studenten.

Het ISO is de officiële gesprekspartner van de overkoepelende hoger onderwijsorganisaties, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en politieke partijen in de Eerste en Tweede Kamer. Het ISO kan de studentenbelangen op het hoogste niveau aankaarten en behartigen. Bijvoorbeeld voor de toegankelijkheid van kwalitatief goed onderwijs zet je je in, maar ook voor de versterking van rechten in de studentenmedezeggenschap en de internationalisering van het Nederlandse hoger onderwijs.

De ontwikkelingen binnen deze onderwerpen roepen de vraag op wat de consequenties zijn voor studenten, op korte en lange termijn. Blijft het hoger onderwijs van kwalitatief hoog niveau? Wat gebeurt er als studeren in het buitenland interessanter wordt? Hoe maken studenten de juiste studiekeuze en vinden ze de juiste aansluiting op de arbeidsmarkt? Via het ISO kan je een bijdrage leveren aan het hoger onderwijs van de toekomst!

Wil je een idee krijgen van een werkdag van een ISO bestuurder? Kijk dan hier! Daarnaast is er veel informatie te vinden via ISO.nl/bestuursjaar.

De uiterlijke deadline om te solliciteren voor een ISO bestuursjaar is op 19 februari 23:59 uur.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Terri van der Velden – 06 515 165 01

Contactformulier