Nieuws

ISO geeft workshop ‘Docentkwaliteit volgens studenten’

UTRECHT,
15 april 2016

Tijdens het congres van de Onderwijsinspectie op 13 april heeft het ISO aandacht besteed aan docentkwaliteit vanuit het perspectief van studenten. Docentkwaliteit en professionalisering staan steeds vaker op de politieke en bestuurlijke agenda’s. Het ISO vindt het belangrijk dat studenten daarover meepraten. In de visuele notulen die tijdens het congres gemaakt zijn lees je het verslag van de workshop.

Naar aanleiding van De Staat van het Onderwijs, Onderwijsverslag 2014/2015 van de Onderwijsinspectie heeft het ISO een workshop gegeven over docentkwaliteit. De huidige situatie en de problemen die zich voordoen zijn aan bod gekomen. Vervolgens is ingegaan op docentkwaliteit vanuit het perspectief van studenten. Wat maakt volgens studenten een docent kwalitatief goed? Tot slot zijn aanbevelingen gedaan om de huidige situatie te veranderen aan de wensen van studenten om zo de docentkwaliteit te verhogen. Het visiestuk van het ISO zal binnenkort worden gepubliceerd.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Mylou Miché
+31 (0)6 515 165 01

Contactformulier