Persbericht

ISO kiest een nieuw bestuur

UTRECHT,
03 mei 2016

Utrecht, 3 mei 2016 – Vandaag sprak de Algemene Vergadering van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) haar vertrouwen uit in de vijf bestuursleden voor het collegejaar 2016-2017: Jan Sinnige, Desley van der Zande, Luc Nibbeling, Jeroen Wienen en Robin van der Bles.

Het kandidaat-bestuur wordt op de bijzondere Algemene Vergadering van 25 juni officieel benoemd in het Academiegebouw te Utrecht. Kandidaat-voorzitter Jan Sinnige: “Het wordt een spannend jaar met de verkiezingen in aantocht. Wij staan te trappelen om, in samenwerking met de lidorganisaties, kwalitatief en toegankelijk hoger onderwijs hoog op de politieke agenda te krijgen en te houden.”

Jan Sinnige (23) wordt aankomend jaar voorzitter. Hij heeft de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht afgerond en is nu bezig met het afronden van de master Publiek Management. Jan is in de Utrechtse politiek actief geweest bij GroenLinks en brengt onder meer ervaring als campagneleider met zich mee. Daarnaast was hij een van de oprichters van het Nederlands Studenten Jazz Orkest.

Desley van der Zande (22) zal de rol van secretaris vervullen. Desley is bezig met het afronden van de bachelor Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie was ze student-lid van het managementteam van haar opleiding, daarnaast was ze bestuurslid bij haar studievereniging op het gebied van externe contacten en onderwijs. Op dit moment is ze voorzitter van de studentgeleding van de faculteitsraad.

Luc Nibbeling (22) wordt penningmeester. Hij is op dit moment bezig met het behalen van zijn bachelordiploma Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Naast zijn studie is Luc voorzitter geweest van studievereniging Contact. Momenteel is hij studentassessor in het bestuur van de faculteit Geesteswetenschappen.

Robin van der Bles (23) en Jeroen Wienen (23) worden beiden algemeen bestuurslid. Jeroen Wienen (23) is op dit moment bezig met zijn bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University. Hij was tijdens zijn studie, namens studentenfractie SAM, lid van de universiteitsraad. Daarnaast is hij momenteel werkzaam als studentredacteur bij het onafhankelijke universiteitsmedium Univers.

Robin heeft de bachelor Economie en Beleid bij de Wageningen University afgerond en is nu bezig met de master Management, Economics and Consumer Studies. Robin was tijdens zijn studie actief in de Universiteitsraad en hij was bestuurslid bij Enactus Wageningen, een stundentenplatform voor sociaal ondernemerschap. Naast bestuurservaring was Robin ook actief in het Wageningse verenigingsleven bij WSV Ceres en VeSte.

KB ISO

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier