Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

Bijbaan bij het ISO? We zoeken twee nieuwe medewerkers!

UTRECHT,
06 april 2017

Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie en is op zoek naar nieuw talent. Een betrokken en ondernemend team werkt dagelijks hard voor de belangen van ruim 700.000 studenten. Dat doen we in een organisatie voor en door studenten. We staan in constant contact met onze achterban: de medezeggenschapsraden van hogescholen en universiteiten. We zijn op zoek naar twee nieuwe medewerkers; een student die ons kan helpen het contact te versterken met onze achterban en een student die mee wil werken aan het innoveren van het hoger onderwijs.

Meer informatie vind je op de vacaturepagina’s:

Familyday63ISO

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Terri van der Velden – 06 515 165 01

Contactformulier