Nieuws

ISO zoekt drie nieuwe collega’s

UTRECHT,
08 augustus 2017

Utrecht, 8 augustus 2017 – Het Interstedelijk Studenten Overleg is per direct op zoek naar drie nieuwe projectmedewerkers om de vacatures ISO Rekenkamer, Docentkwaliteit en Studentenwelzijn te vullen. Solliciteren op de vacatures kan tot en met 29 augustus 12:00 door je schriftelijke motivatie en CV op te sturen naar vanbroekhoven@iso.nl.

Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie: een betrokken en ondernemend team werkt dagelijks hard voor de belangen van ruim 700.000 studenten. Dat doen we in een organisatie voor en door studenten. We staan constant in contact met onze achterban: de medezeggenschapsraden van hogescholen en universiteiten. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen.

Vacature: Projectmedewerker ISO Rekenkamer 

De projectmedewerker ISO Rekenkamer gaat aan de slag met financiële onderwerpen binnen het hoger onderwijs, zoals de bekostiging. Maar ook zal deze medewerker de lidorganisaties ondersteunen bij vragen over de begroting. Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Vacature: Projectmedewerker Docentkwaliteit

De projectmedewerker Docentkwaliteit gaat onderzoek doen en nadenken over (de verbetering van) docentkwaliteit. Ook zal deze medewerker gaan nadenken over hoe studenten betrokken moeten worden bij de beoordeling van hun onderwijs. Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Vacature: Projectmedewerker Studentenwelzijn

De projectmedewerker Studentenwelzijn levert een bijdrage aan het verbeteren en waarborgen van een gezond studieklimaat voor studenten. Ook zal deze medewerker aan de slag gaan met en nadenken over maatregelen ter bevordering van studiesucces. Meer informatie over deze vacature vind je hier.

Uiteraard kun je op meerdere vacatures solliciteren. Mocht je meer informatie willen over de vacatures dan kun je contact opnemen met Louise van Broekhoven via vanbroekhoven@iso.nl of 06-43794987.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Mylou Miché
+31 (0)6 515 165 01

Contactformulier