Nieuws

ISO lanceert meldpunt stagebegeleiding

UTRECHT,
18 oktober 2017

Utrecht, 18 oktober – Docenten die niet reageren op mails, feedback die maar op zich laat wachten of afspraken die niet nagekomen worden. Heb jij ook last van slechte stagebegeleiding vanuit je opleiding? Vul dan nu het meldpunt in!

Veel studenten kampen helaas met slechte stagebegeleiding vanuit hun opleiding. In mei bleek uit de Nationale Studenten Enquête blijkt dat studenten hier erg ontevreden over zijn. Een recent onderzoek van Radio Reporter laat zien dat veel studenten zich bij een stage in het buitenland aan hun lot overgelaten worden. Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) wil de problemen waar studenten bij de stagebegeleiding vanuit hun opleiding tegenaan lopen in kaart brengen. Heb jij een negatieve of slechte ervaring met je stagebegeleiding? Vul dan het meldpunt in. Voor eventuele vragen kun je mailen naar iso@iso.nl.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Mylou Miché
+31 (0)6 515 165 01

Contactformulier