Nieuws

Studentvertegenwoordigers 4 TU’s vragen om duidelijkheid bekostiging

UTRECHT,
11 oktober 2017

UTRECHT, 11 oktober РDe kogel is eindelijk door de kerk. Gisteren presenteerde het nieuwe kabinet haar plannen voor de komende jaren. Alhoewel er in het regeerakoord aandacht is voor het belang van techniek en de technische universiteiten, is er volgens studentvertegenwoordigers van de vier technische universiteiten en het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) te weinig aandacht voor de extra investeringen die nodig zijn om de onderwijskwaliteit op technische universiteiten te waarborgen. Studentvertegenwoordigers van de vier technische universiteiten en het ISO hebben het nieuwe kabinet daarom vandaag een brief gestuurd waarin ze vragen om meer duidelijkheid. Alleen met meer investeringen kunnen we onze ambities waarmaken.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier