Nieuws

GEZOCHT: projectmedewerker financiële vraagstukken

UTRECHT,
21 november 2017

Utrecht, 21 november 2017 – Het Interstedelijk Studenten Overleg is per direct op zoek naar een nieuwe projectmedewerker om onze ISO Rekenkamer op te zetten en verder te ontwikkelen. Solliciteren op de vacature kan tot en met 15 december 23.59 uur door je schriftelijke motivatie en CV op te sturen naar vanbroekhoven@iso.nl. 

Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie: een betrokken en ondernemend team werkt dagelijks hard voor de belangen van ruim 700.000 studenten. Dat doen we in een organisatie voor én door studenten. We staan constant in contact met onze achterban: de medezeggenschapsraden van hogescholen en universiteiten. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen.

De projectmedewerker ISO Rekenkamer gaat aan de slag met financiële onderwerpen binnen het hoger onderwijs, zoals de bekostiging. Maar ook zal deze medewerker de lidorganisaties ondersteunen bij vragen over de begroting. Meer informatie over de vacature vind je hier.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier