Nieuws

Symposium Taal Centraal

UTRECHT,
17 november 2017
Beheersen studenten en docenten het Nederlands wel in voldoende mate? Wat betekent dit voor de kwaliteit van het onderwijs en het leerproces?

En is het wel zo’n goed idee om opleidingen geheel in het Engels aan te bieden? Deze vragen houden de gemoederen de afgelopen tijd flink bezig. Om antwoorden te vinden op deze vragen organiseren ScienceGuide en de Hogeschool Rotterdam op 29 november een symposium waar verschillende partijen bijeengebracht worden om het over deze kwesties te hebben. Het ISO zal ook een bijdrage leveren aan dit symposium.

Aanmelden

Voor het symposium zijn in totaal 200 plaatsen beschikbaar. Eenieder die interesse heeft in het onderwerp taal in het hoger onderwijs is welkom. Aanmelden voor het taalsymposium ‘Taal Centraal’ is gratis maar verplicht. Je kunt je via deze aanmeldpagina opgeven.

Wilt u meer weten?

Lisanne de Roos

Woordvoerder

0651516501

deroos@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

06 515 165 01

Contactformulier