Nieuws

Genomineerden Lector van het Jaar bekend

UTRECHT,
07 februari 2018

Welke lector komt tot nieuwe leerroutes, stoomt studenten klaar voor de banen van morgen of werkt met bedrijven aan leven lang leren? Aansluiting op de arbeidsmarkt was voor ISO en ScienceGuide de inzet voor de zoektocht naar een nieuwe Lector van het Jaar. Onze oproep leverde een kwalitatief zeer hoogwaardige reeks inzendingen op, waarvan er nu drie genomineerd zijn. 

De drie genomineerden zijn Robert Jan de Boer (Hogeschool van Amsterdam), Gerard Schouten (Fontys Hogescholen) en Bram Veenhuizen (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Op 7 maart wordt de winnaar bekend gemaakt bij een bijeenkomst van de Vereniging Hogescholen. Lees meer over de verkiezing op ScienceGuide.

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier