Nieuws

ISO en LSVb lanceren meldpunt studiekeuzecheck

UTRECHT,
22 februari 2018

Utrecht, 22 februari 2018 – Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) hebben vandaag het meldpunt studiekeuzecheck gelanceerd. Studenten kunnen hier hun klacht kwijt over hoe ze zijn geïnformeerd over de studiekeuzecheck, hoe deze is verlopen of over het advies dat zij hebben gekregen. 

Op deze website kunnen (aankomende) studenten vanaf vandaag hun klacht kwijt over de studiekeuzecheck. De studiekeuzecheck is niet voor iedere opleiding verplicht. Wél heeft iedere student recht op een studiekeuzecheck. Op die manier kun je erachter komen of de opleiding goed bij je past of dat je jezelf misschien tóch beter kunt aanmelden voor een andere studie of bij een andere hogeschool of universiteit. Het advies dat je krijgt naar aanleiding van de studiekeuzecheck is, wanneer je je hebt ingeschreven vóór 1 mei, niet bindend.

Studenten die een klacht hebben over of rondom de studiekeuzecheck kunnen die vanaf vandaag registreren op de website www.meldpuntstudiekeuzecheck.nl. Dit meldpunt wordt gebruikt om de klachten te verzamelen. Heb je hulp nodig bij het oplossen van je klacht? Neem dan contact op met de studentenlijn van de LSVb of met het Landelijk Studenten Rechtsbureau. Zij kunnen je adviseren over wat er mogelijk is met de klacht die je hebt.

MELD HIER JE KLACHT! 

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier