Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Nieuws

Let op: MijnDUO tijdelijk niet beschikbaar

UTRECHT,
26 februari 2018

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is bezig met een grote vernieuwing van haar systeem. Studenten en terugbetalers kunnen om die reden tussen 29 maart 18.00u en 30 april niet via MijnDUO hun gegevens bekijken of wijzigingen doorvoeren. Wel wordt in april gewoon de studiefinanciering uitgekeerd en kunnen studenten gewoon blijven reizen met hun studenten-ov.

In verband met de vernieuwing van het systeem is het tijdelijk onmogelijk om bijvoorbeeld de hoogte van je lening of je maandelijkse terugbetalingsbedrag aan te passen. DUO blijft in deze periode wel gewoon bereikbaar via social media, de telefonische klantenservice en servicebalies, maar ook de medewerkers kunnen niet je gegevens wijzigen in deze periode.

Meer weten? Alle informatie is te vinden via www.duo.nl/duovernieuwt

Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons via (0)30 23 02 666 of iso@iso.nl

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Terri van der Velden – 06 515 165 01

Contactformulier