Agenda, Nieuws

Docent van het Jaar verkiezing op 21 april!

UTRECHT,
23 maart 2018
Voor de vierde keer op rij organiseert het ISO op zaterdag 21 april 2017 de landelijke Docent van het Jaar verkiezing! Het is de hoogste kunst van de leraar vreugde te wekken in creatieve expressie en kennis, vond Albert Einstein. Het ISO vindt het belangrijk om docenten de waardering te gunnen die hen toekomt en organiseert daarom deze verkiezing.

Iedere universiteit en hogeschool in Nederland heeft de mogelijkheid gehad om een docent voor te dragen voor de verkiezing. De jury heeft op basis van de motivatiebrieven vanuit de instellingen 5 docenten genomineerd die op 21 april strijden om de titel van Docent van het Jaar 2018. Giulia Calabretta (TU Delft), Haza Rahim (Universiteit Utrecht), Loes Keijsers (Tilburg University), Youssef El Bouhassani (Hogeschool van Amsterdam) en Monique Hamers (Fontys Hogescholen) zullen op 21 april korte TEDTalks geven.
De Docent van het Jaar verkiezing vindt plaats op 21 april van 13:00 – 17.30 uur plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.
Ook dit jaar zal de Docent van het Jaar een unieke prijs in ontvangst nemen, ontworpen en gemaakt door een leerling van van Breitner Academie. Daarnaast krijgt de docent een plek in het Comenius netwerk waarin docenten elkaar kunnen inspireren, motiveren en ondersteunen.  Ook ontvangt de winnende docent 25.000 euro ter besteding aan onderwijsinnovatie.
Het programma ziet er als volgt uit:
13:00– 13:30 Ontvangst
13:30– 13:45 Welkomstwoord
13:45 – 15:00 TedTalks door Genomineerden
15:00 – 15:30 Intermezzo
15:40 – 16:00 Bekendmaking Docent van het Jaar door Minister Ingrid van Engelshoven
16:00 Borrel
 
Via deze link kunt u zich aanmelden voor voor de Docent van het Jaar Verkiezing op 21 april, dit is mogelijk tot en met 3 april. 
Meer informatie over de verkiezing is te vinden op www.iso.nl/docentvanhetjaar.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier