Nieuws

Gerard Schouten uitgeroepen tot Lector van het Jaar 2018

UTRECHT,
08 maart 2018

Gerard Schouten, lector Big Data aan Fontys Hogescholen is de nieuwe Lector van het Jaar. Hij werd gisteren op een bijeenkomst van de Vereniging Hogescholen uit drie genomineerden gekozen door het ISO en ScienceGuide. 

Voor de titel waren ook Bram Veenhuizen van HAN en Robert Jan de Boer van de Hogeschool van Amsterdam genomineerd. Alle drie de lectoren blinken uit in de manier waarop zij een verbinding leggen tussen onderwijs en arbeidsmarkt en hun studenten daarvan laten profiteren. Op ScienceGuidelees je meer over de genomineerden en de winnaar.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Mylou Miché
+31 (0)6 515 165 01

Contactformulier