Nieuws

Het ISO zoekt nieuwe collega’s!

UTRECHT,
07 maart 2018

Utrecht, 7 maart 2018 – Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) zoekt 3 nieuwe collega’s. Wil jij werken bij de grootste studentenorganisatie van Nederland waar elke dag de belangen van 700.000 studenten worden vertegenwoordigd? Dat kan!

Per 1 april 2018 (géén grap) is het ISO op zoek naar leuke collega’s die het enthousiaste en betrokken team komen versterken. Solliciteren kan door uiterlijk 18 maart 23.59 uur je CV en motivatie op te sturen naar vanbroekhoven@iso.nl.

Het ISO is dé studentenorganisatie van Nederland. Een betrokken team werkt dagelijks hard om de belangen van ruim 700.000 studenten te behartigen. Dit gebeurt in een organisatie voor én door studenten. We staan continu in contact met onze achterban. Dit zijn de centrale medezeggenschapsraden van hogescholen en universiteiten. Het ISO is de vaste gesprekspartner van onder andere de minister van onderwijs, politieke partijen en de koepels van hogescholen en universiteiten.

Benieuwd welke vacatures er zijn? Check het hier!

 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier