Nieuws

Studentenplatform Nederland Stip nieuwe convenantpartner ISO

UTRECHT,
10 april 2018

Stip is vandaag officieel onderdeel geworden van het convenant dat het ISO heeft met zeven andere studentenorganisaties. Hiermee hebben de organisaties een al langer bestaande samenwerking bekrachtigd.

Het ISO heeft samen met zeven studentenorganisaties al jaren een convenant afgesloten. Naast Stip Studenten en het ISO zijn Integrand, UniPartners, de Landelijke Kamer van Verenigingen, Studentensport Nederland, ESN Nederland, Nederlandse Wereldwijde Studenten en de Dutch Honours Community lid van het convenant. Het convenant heeft als doel om de belangen van studerend Nederland zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Dit doen de organisaties door ervaringen, informatie en signalen uit te wisselen en samen op te trekken op belangrijke thema’s, zoals internationalisering en de mogelijkheden van studenten om zich breder te ontwikkelen.

Het ISO werkt al jaren samen met Stip. Deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd door de toetreding van Stip tot het convenant. Op deze manier hopen het ISO, Stip en de andere convenantpartners nog beter informatie en ervaringen uit te kunnen wisselen en van elkaar te kunnen leren.

Studentenplatform Nederland Stip

Stip is een landelijk platform van en voor studenten uit het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Stip is in 2012 opgericht door 5 lokale studentenverenigingen & -organisaties als koepelorganisatie. Door middel van onderlinge netwerken en samenwerkingen wil Stip studenten een zo uitgebreid en interessant mogelijk programma aanbieden dat bijdraagt aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hiertoe adviseert, begeleidt en ondersteunt Stip studenten & leerlingen met diverse achtergronden. Dankzij de waardevolle en dierbare inzet van vrijwilligers (studenten), doet Stip o.a. aan huiswerkbegeleiding, peer coaching, mentoring, studiebegeleiding, realiseren van projecten, het organiseren van studiekeuze dagen, activiteiten en nog veel meer! Stip draagt bij aan studenten, leerlingen en het sociaal netwerk eromheen om hen toe te rusten op een betere toekomst voor op de arbeidsmarkt en binnen onze maatschappij. Kijk voor meer informatie op www.stipstudenten.nl

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier