Nieuws

ISO steunt WO in actie

UTRECHT,
23 mei 2018

Onder de noemer WO in actie hebben medewerkers en studenten van universiteiten zich verenigd om te strijden tegen de bezuinigingen in het hoger onderwijs. Het ISO heeft zich hier ook bij aangesloten. Het kabinet zou moeten investeren in het hoger onderwijs, in plaats van het op te zadelen met bezuinigingen. De doelmatigheidskorting moet dan ook direct van tafel. Het ISO heeft zich hier eind november ook al tegen uitgesproken. WO in actie heeft minister Van Engelshoven een brief met daarin een ultimatum gestuurd. In deze brief is meer te lezen over de achtergrond en de eisen die gesteld worden.

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Terri van der Velden – 06 515 165 01

Contactformulier